Om oss

Roslagsägg: för en levande landsbygd och färskare ägg

Hållbarhet, kvalitet och familjetradition i varje ägg

När du väljer Roslagsägg bidrar du inte bara till att stödja en levande landsbygd i Roslagen, utan också till att njuta av färskare ägg och minska transportsträckorna. Även om hönsen inte längre bor på vår gård, används samma lokaler nu för paketering av ägg från noggrant utvalda producenter inom en radie på 25 mil.

Vi har direktkontakt med butikerna varje vecka och levererar med våra egna bilar, vilket säkerställer optimal kvalitet och fräschhet. Endast ägg från frigående höns inomhus, KRAV-producerande höns, packeteras hos oss.

Med 2 gårdar och cirka 100 000 frigående höns inomhus, samt en gård med ekologiska höns, producerar vi idag 30 ton ägg i veckan för leverans till ett hundratal butiker. Redan nu är fjärde generationen involverad i produktionen och för tre år sedan firade vi stolt vårt 50-årsjubileum!

Hitta närmsta butik

Köp Roslagsägg så bidrar du till en levande landsbyggd i Roslagen. Hitta din närmsta butik genom att klicka på knappen nedan.

Roslags-Ägg AB

Vi förser våra kunder med högkvalitativa äggprodukter, producerade med omsorg om både miljö och kvalitet. Dedikerade till hållbarhet och innovation, Roslags-Ägg är ditt pålitliga val för färska och näringsrika ägg.